Ізраїль хоче запросити до двох тисяч будівельників з України - посольство

Ізраїль хоче запросити до двох тисяч будівельників з України - посольство

Укрінформ
Уряд Держави Ізраїль прийняв рішення запросити на роботу близько 2 тисяч будівельників з України.

Як передає Укрінформ, про це повідомило у Фейсбуці посольство України в Ізраїлі.

“Станом на жовтень 2021 року в Ізраїлі працюють близько 1250 українських будівельників. Наразі Урядом Держави Ізраїль прийнято рішення про додаткове залучення до 2000 фахівців з України”, - зазначено у повідомленні.

У посольстві додали, що в цьому контексті 8-11 листопада за участі ізраїльських екзаменаторів на базі Державного навчального закладу „Київське регіональне вище професійне училище будівництва" відбудеться процедура тестування і відбору заявників.

Посол України Євген Корнійчук провів зустріч з головою Федерації працівників будівельної та деревообробної промисловості Ізраїлю Іцхаком Мойалем. Найбільшої уваги під час бесіди приділили забезпеченню прав і соціальному захисту українців, які мають право на працевлаштування в Ізраїлі.

Читайте також: Посол України розповів, що саме зможе прискорити відкриття торгового представництва в Єрусалимі

Сторони констатували, що наявність чітких і прозорих правил при залученні робочої сили з України стоїть на заваді нелегальній трудовій міграції до Ізраїлю.

Як повідомлялося, Україна та Ізраїль наступного року розпочнуть перемовини щодо укладення угоди про вільну торгівлю послугами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-