Ощадбанк продає непрацюючі кредити майже на ₴5 мільярдів

Ощадбанк продає непрацюючі кредити майже на ₴5 мільярдів

Укрінформ
Ощадбанк виставив на продаж право грошової вимоги за кредитним договором, а також права за договорами забезпечення (іпотечними, застави, поруки) на 4,99 млрд грн.

Про це йдеться в пресрелізі банку, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Ощадбанк реалізовує через онлайн-аукціон OpenMarket право грошової вимоги за кредитним договором, а також права за договорами забезпечення (іпотечними, застави, поруки). Загальна стартова сума лотів становить 4 993 430 416 грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що забезпеченням договорів виступають обласна друкарня, приміщення дитячого садка, адмінбудівля, птахофабрика, елеватор, завод промислового обладнання, завод по кондиціонуванню гібридного насіння кукурудзи, виробничо-складські приміщення, земельні ділянки та інша нерухомість у Києві, Рівненській, Дніпропетровській, Одеській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Читайте також: Ощадбанк отримає від ЄБРР €100 мільйонів субординованого кредиту

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міністерства фінансів, державні банки у січні - червні 2021 року скоротили портфель непрацюючих кредитів на 15 млрд грн, або 5%, - до 295 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-