У глави Нафтогазу новий радник з координації міжнародної діяльності

У глави Нафтогазу новий радник з координації міжнародної діяльності

Укрінформ
Колишній Надзвичайний і Повноважний Посол України в Австрії Олександр Щерба став головним радником голови правління НАК "Нафтогаз України" з координації міжнародної діяльності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Нафтогазу.

"Головним радником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" з координації міжнародної діяльності призначено професійного дипломата Олександра Щербу. На новій посаді він опікуватиметься питаннями взаємодії Нафтогазу з іноземними партнерами, а також питаннями захисту інтересів компанії та України на міжнародному рівні," - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Щерба перебуває на дипломатичній службі з 1995 року. У різні роки працював аташе та третім секретарем у посольстві України у Німеччині, а також радником у посольстві України у Вашингтоні, де відповідав за зв'язки з Конгресом США.

У 2013 - 2014 роках був радником першого віцепрем'єр-міністра України, учасником переговорів з МВФ та ЄС щодо підготовки до підписання Угоди про асоціацію.

Із листопада 2014 року до липня 2021 року обіймав посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Австрії.

Читайте також: Україна прагне створити газовий хаб на своїй території - Міненерго

Як повідомлялося, у травні радницею голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» стала Світлана Заліщук. Серед її обов'язків - координація взаємодії Групи Нафтогаз з міжнародними партнерами, протидія "Північному потоку - 2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-