Фонд гарантування продає право вимоги за кредитом із одинадцятьма заправками у заставі

Фонд гарантування продає право вимоги за кредитом із одинадцятьма заправками у заставі

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) 10 листопада виставить на продаж право вимоги за кредитом, що належить АТ «Місто Банк», у заставі якого 11 газових заправок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"10 листопада 2021 року Фонд гарантування вкладів повторно виставить на продаж право вимоги за кредитом юридичної особи, що належить АТ «Місто Банк», який перебуває у ліквідації", - йдеться в повідомленні.

Сума заборгованості за кредитом становить 38,5 млн грн. Серед забезпечення – 11 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій, земельні ділянки, а також обладнання, автомобіль і корпоративні права. Початкова ціна лоту – 38,5 млн грн.

Торги відбудуться в системі Prozorro.Продажі за голландською моделлю аукціону, з покроковим зниженням початкової ціни. Раніше актив уже виставлявся на продаж на англійських та голландських аукціонах, проте не знайшов покупця.

Для участі у торгах потрібно попередньо зареєструватися на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонує найвищу ціну за лот. Участь у торгах можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом.

Читайте також: Фонд гарантування анонсує продаж активів Златобанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 11 листопада 2021 року виставить на повторні торги кредити АТ "Місто Банк" із виробничими потужностями у заставі. Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"11 листопада Фонд гарантування вкладів повторно виставить на продаж актив АТ «Місто Банк», що перебуває у ліквідації, - права вимоги за кредитним договором з юридичною особою, в заставі за яким виступає цілісний майновий комплекс заводу продтоварів", - йдеться в повідомленні.

Об’єкт розташований в смт Воловець Закарпатської області. Він включає цілісний майновий комплекс заводу продтоварів загальною площею 4423 кв м та земельну ділянку площею 1,4485 га, а також обладнання - камери для заморозки та зберігання.

Право банку як іпотекодержателя на земельну ділянку та цілісний майновий комплекс було безпідставно припинено без відома та волі банку, у зв’язку з чим порушено відповідне кримінальне провадження.

Початкова ціна лоту – 11,2 млн грн.

Відкритий електронний аукціон відбудеться в системі Prozorro.Продажі за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того, як один із учасників торгів зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну.

Як повідомляв Укрінформ, Національний банк України 26 січня 2021 року ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ "Місто Банк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-