Суд закрив провадження про визнання незаконною Стратегії розвитку ПриватБанку

Суд закрив провадження про визнання незаконною Стратегії розвитку ПриватБанку

Укрінформ
Печерський районний суд м. Києва закрив провадження за позовом профспілки банку про визнання незаконною Стратегії розвитку АТ КБ "ПриватБанк". 

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі банку, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Печерський районний суд м. Києва в складі головуючого - судді Волкової С.Я. закрив провадження у справі № 757/47998/21-ц за позовом Первинної профспілкової організації співробітників Акціонерного товариства комерційного банку «ПриватБанк» до Кабінету Міністрів України та ПриватБанку про визнання незаконним та скасування рішення Кабінету Міністрів України "Про схвалення Стратегії розвитку акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк", - йдеться в повідомленні.

Первинна профспілкова організація співробітників банку звернулася з позовною заявою, у якій зазначено, що Стратегія розвитку АТ КБ "ПриватБанк" нібито передбачає безпідставне скорочення штату, що порушує трудові права співробітників банку.

Однак, суд з позицією профспілки не погодився, зазначивши, що подання такого позову є фактично неправомірною формою втручання профспілки у внутрішню господарську діяльність банку. За висновком суду незгода профспілки з управлінським рішенням власника Банку не може бути предметом розгляду в жодному суді.

"Отже позовні вимоги профспілки не підлягають судовому розгляду, а провадження у даній справі підлягає закриттю", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: У ПриватБанку затвердили нову структуру та склад правління

Як повідомляв Укрінформ, 11 серпня 2021 року Кабінет Міністрів схвалив стратегію розвитку АТ КБ "ПриватБанк" до 2024 року. Основними цілями оновлення стратегії є створення сильного в операційному плані та конкурентоспроможного банку, здатного забезпечити фінансову стабільність та сплачувати дивіденди, а також привабливого та життєздатного банку для інвестування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-