Уряд поновив Погорілого на посаді голови Держрезерву

Уряд поновив Погорілого на посаді голови Держрезерву

Укрінформ
Кабінет Міністрів поновив Ярослава Погорілого на посаді голови Державного агентства резерву на виконання рішення Шостого апеляційного адміністративного суду.

Відповідне розпорядження від 18 жовтня оприлюднене на Урядовому порталі, повідомляє Укрінформ.

"На виконання постанови Шостого апеляційного адміністративного суду від 1 вересня 2021 р. поновити Погорілого Ярослава Андрійовича на посаді голови Державного агентства резерву України з 16 травня 2020 року", - йдеться у цьому документі.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів розпорядженням від 13 травня 2020 року звільнив із посади голови Державного агентства резерву України Ярослава Погорілого. Але 20 липня до Окружного адмінсуду Києва надійшов позов Погорілого до КМУ та Державного агентства резерву України.

Читайте також: У Держрезерві заявляють про критично низькі запаси зерна

Позивач просив суд скасувати розпорядження уряду про його звільнення з посади голови Держрезерву та про тимчасове покладення виконання обов’язків голови Держрезерву на Микиту Барабаша. Серед інших вимог позову - зобов’язати КМУ поновити Погорілого на посаді голови Державного агентства резерву України з 16 травня 2020 року.

Також позивач оскаржував наказ Держрезерву, яким було припинено виконання його повноважень на посаді очільника цього держоргану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-