Україна експортуватиме до Лівії племінну велику рогату худобу

Україна експортуватиме до Лівії племінну велику рогату худобу

Укрінформ
Україна експортуватиме до Лівії племінну велику рогату худобу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

Зазначається, що компетентні органи України та Лівії погодили двосторонню форму ветеринарного сертифіката на експорт племінної великої рогатої худоби з України до Лівії.

«Ми продовжуємо відкривати нові можливості для українських експортерів на іноземних ринках. Зокрема, просуваємо українські економічні інтереси на великому споживчому ринку країн Африки. Послідовні зусилля приносять конкретні результати для українського бізнесу», - заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Читайте також: Україна відкриває для агроекспорту ринки КНР, США, Венесуели

За його словами, сьогодні це додатковий доступ для українських компаній галузі тваринництва на ринок Лівії.

«Лівія - країна, з якою ми співпрацюємо з багатьох товарних позицій. Наразі українські підприємці отримали змогу експортувати до Лівії племінну велику рогату худобу, яка є важливою статтею українського сільськогосподарського експорту. А це означає, що бізнес отримав нові можливості для зростання», - зазначила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні компетентні органи України та Лівії погодили двосторонню форму ветеринарного сертифіката на експорт молока та молочних продуктів з України до Лівії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-