МХП почав співпрацю з сервісом доставки Glovo

МХП почав співпрацю з сервісом доставки Glovo

PR
Укрінформ
МХП почав поставляти продукцію для ресторанів в «хмарних кухнях» сервісу доставки Glovo.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі МХП.

“МХП почав поставляти продукцію для ресторанів в «хмарних кухнях» сервісу доставки Glovo. В рамках проєкту компанія МХП розробила продукти, запустила виробництво та відвантажила всі інгредієнти, необхідні для приготування страв віртуальними ресторанами Bendito Buritto, які працюють за франшизою від Glovo”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проєкт розроблено командою MHP Solutions спільно з Кулінарним центром МХП. Вся продукція для Bendito Buritto виготовлена у Кулінарному центрі МХП — унікальному об’єкті, в якого немає аналогів у Східній Європі. Цей інноваційний простір пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, тестування інгредієнтів і сенсорного аналізу.

Також повідомляється, що проєкт «хмарних кухонь» компанія Glovo розвиває з 2018 року, відкриваючи «хмарні кухні» в районах міст з недостатньою кількістю та малим різноманіттям закладів харчування. Сервіс облаштовує кухонні приміщення згідно з міжнародним стандартом HACCP, що регламентує порядок безпеки харчових продуктів, а також інженерними та технологічними комунікаціями. Кухні працюють на замовлення через додаток Glovo і недоступні гостям для відвідування, їжу готують лише для доставки.

Читайте також: МХП здивує новим рекордом України

МХП — вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії з акціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами на Балканах. Холдинг здійснює основну діяльність у галузях птахівництва, м'ясопереробки і тваринництва. Інноваційність та динамічне зростання дозволили МХП за десятиліття збільшити сукупні потужності з виробництва м'яса курки утричі до понад 700 тис. тонн за підсумками 2020 року, також потужності компанії з виробництва курятини європейського операційного сегмента (РР) склали більше ніж 100 тис. тонн м’яса птиці. ГДР (Глобальні Депозитарні Розписки) МХП котируються під тикером MHPC. Серед партнерів холдингу з реалізації великих інвестиційних проєктів — Міжнародна фінансова корпорація (IFC) групи Світового Банку, Європейський інвестиційний банк, Європейський банк реконструкції та розвитку та інші провідні інституційні інвестори.

Glovo — сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах вашого міста. Компанія, що походить з Барселони, сьогодні працює у понад 900 містах у 23 країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній Азії, Африці. Щомісяця у всьому світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів, замовлення доставляють більш як 50 тисяч кур’єрів, кількість асоційованих партнерів досягає 90 тисяч. Більше про компанію Glovo за посиланням: about.glovoapp.com/en/. В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 36 містах. Переглянути детальну зону покриття сервісу Glovo можна за посиланням: glovoapp.com/ru/map.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-