«Нова пошта» запускає власну авіакомпанію

«Нова пошта» запускає власну авіакомпанію

Укрінформ
Група компаній «Нова пошта» запускає власну авіакомпанію, яка здійснюватиме доставку міжнародних вантажів.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі «Нової пошти».

Зазначається, що авіакомпанія отримала назву Supernova Airlines («Супернова Еарлайнз»). Вона матиме власний флот та підпорядковуватиметься компанії Нова пошта Глобал. Рейси будуть здійснюватися з міжнародних аеропортів «Бориспіль» та «Львів».

Авіаперевізник доставлятиме міжнародні вантажі.

Читайте також: «Нова пошта» може подати до суду за невмотивований штраф

«Для перевезення відправлень наших клієнтів ми співпрацюємо з авіакомпаніями-партнерами і дуже вдячні їм за плідну співпрацю. Однак обсяги перевезень невпинно зростають і потрібно освоювати нові горизонти. Рішення запустити власну авіакомпанію продиктовано тим, що ми хочемо й надалі гарантувати клієнтам високу якість, швидкість та прогнозованість доставки»,- розповів СЕО Нової пошти Глобал Юрій Беневитський.

Читайте також: Світові авіакомпанії домовилися до 2050 року звести викиди вуглецю до нуля

Група «Нова пошта» надає повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема Нова пошта, Нова пошта Молдова, Новапей і Нова пошта Глобал.

Мережа компанії налічує понад 8700 відділень по всій Україні, а кількість відправлень за 2020 рік перевищила 327 млн. Нова пошта Глобал розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не лише в Україні, а й за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-