Фонд гарантування припинив виплати вкладникам банку «Фінансова ініціатива»

Фонд гарантування припинив виплати вкладникам банку «Фінансова ініціатива»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 20 вересня припинив виплати вкладникам банку "Фінансова ініціатива" у зв'язку із завершенням процедури ліквідації фінустанови.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у Фонді гарантування.

"20 вересня 2021 року рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд гарантування) № 960 затверджено ліквідаційний баланс та звіт про виконання ліквідаційної процедури Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА»", - йдеться у повідомленні.

У Фонді нагадали, що виплати гарантованих сум відшкодування за вкладами припиняються у день затвердження ліквідаційного балансу банку. З моменту затвердження балансу ліквідаційна процедура вважається завершеною.

Зазначається, що в межах виплати гарантованого відшкодування вкладники банку «Фінансова ініціатива» отримали 3 763,4 млн грн, що становить 96,3% від загальної гарантованої суми.

Читайте також: Фонд гарантування збільшив обсяг часткового задоволення вимог кредиторів ВТБ Банку

Як повідомляв Укрінформ, Правління Національного банку 21 травня 2019 року ухвалило рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "КБ "Фінансова ініціатива".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-