Віцепрезидентка Світового банку відвідає Україну

Віцепрезидентка Світового банку відвідає Україну

Укрінформ
Віцепрезидентка Світового банку (СБ) у справах регіону Європи та Центральної Азії Анна Б'єрде 12-15 вересня відвідає Україну з першим офіційним візитом.

Про це повідомляє СБ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, під час візиту Б'єрде зустрінеться з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем та іншими представниками уряду України. Вона також проведе зустрічі з представниками іноземних посольств, партнерами з міжнародних організацій з розвитку, представниками українських наукових кіл.

Під час поїздки віцепрезидет СБ відвідає приватне фермерське господарство, щоб ознайомитись із впровадженням земельної реформи, яку підтримує Світовий банк.

Як повідомляв Укрінформ, 1 травня 2020 року віцепрезидентом Світового банку у справах регіону Європи та Центральної Азії стала Анна Б’єрде, громадянка Швеції. На цій посаді вона керує стратегічною, аналітичною, операційною роботою банку та обміном знань у регіоні.

Читайте також: Світовий банк виділить Україні $230 млн на боротьбу з COVID-19

Світовий банк виділив понад 1,4 млрд доларів США на допомогу країнам Європи та Центральної Азії в подоланні наслідків спалаху COVID-19. Після 2 квітня 2020 року в межах нових проєктів надзвичайного реагування було затверджене фінансування у розмірі близько 490 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-