Укрзалізниця провалила підготовку до зернового сезону - новий керівник

Укрзалізниця провалила підготовку до зернового сезону - новий керівник

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" провалило підготовку до зернового сезону у цьому році: з 11,4 тис. вагонів-зерновозів, компанія встигла підготувати тільки 3 тис.

Як передає Укрінформ, про це розповів в. о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишин в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"У цьому році провалено підготовку до зернового сезону - з 11,4 тис. вагонів-зерновозів "Укрзалізниці" готові тільки 3 тис., ще близько 2,7 тис. - у сезонному резерві, який вже пізно "піднімати", тому що сезон почався. Решта - просто не пройшли своєчасні ремонти", - розповів він.

Камишин додав, що станом на 9 липня компанія виконала лише 15% запланованих ремонтів, а 85% - провалено. Він наголосив, що за кілька місяців просто неможливо відремонтувати ні 3 тис. зерновозів, ні тим більше необхідні 6 тис.

"З піввагонами все ще цікавіше - приватний рухомий склад у цій категорії зараз коштуєпо 600-800 грн на добу, напіввагони УЗ - від 1 тис. грн. При цьому вільних піввагонів УЗ просто немає", - зазначив Камишин.

Читайте також: Укрзалізниці призначили нового тимчасового керівника

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів на засіданні 11 серпня за поданням наглядової ради призначив Олександра Камишина новим виконуючим обов'язки голови правління АТ «Укрзалізниця».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-