ДФС вилучила понад 4,4 мільйона пачок сигарет вартістю майже чверть мільярда гривень

ДФС вилучила понад 4,4 мільйона пачок сигарет вартістю майже чверть мільярда гривень

Фото
Укрінформ
Державна фіскальна служба України вилучила більш як 4,4 млн пачок сигарет вартістю близько 246 млн гривень.

Про це повідомила пресслужба ДФС у Фейсбуці.

Як зазначається в повідомленні, у рамках боротьби з незаконним обігом тютюнових виробів співробітники Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби провели санкціоновані судом обшуки складських та офісних приміщень одного із суб’єктів підприємницької діяльності, який займається оптовою торгівлею тютюнових виробів. За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено понад 276 найменувань тютюнових виробів відомих марок у кількості майже 4,4 млн пачок на загальну орієнтовну суму понад 246 млн гривень, які не мають документального підтвердження їх походження та якості.

Читайте також: ДФС викрила схему розкрадання коштів на ремонтах київських лікарень

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вказані товарно-матеріальні цінності. Досудове розслідування триває.

У повідомленні відзначається високий рівень ефективності роботи фіскальної служби у боротьбі з тіньовим ринком підакцизних товарів. Зокрема, голова ДФС Вадим Мельник зазначив, що “за підсумками діяльності Служби з початку року можна стверджувати про досягнення високого рівня в боротьбі з тіньовою економікою. Діяльність ДФС по боротьбі з «тінню» в багатьох напрямках досягла кращих результатів, порівняно з попередніми річними показниками. А співвідношення між досягнутими результатами та затраченими ресурсами показали ефективність роботи податкової міліції».

«З початку року співробітники ДФС вже вилучили близько 18 млн пачок тютюнових виробів», – повідомив Мельник.

Фото: ДФС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-