Маск вкотре «підняв» курс Bitcoin

Маск вкотре «підняв» курс Bitcoin

Укрінформ
Станом на ранок 15 червня курс Bitcoin сягнув $40 351 на тлі повідомлень Ілона Маска про те, що Tesla знову прийматиме криптовалюту, якщо майнінг стане екологічнішим.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CoinDesk.

За останню добу пікове значення криптовалюти становило $41 046 за монету. Добовий приріст вартості Bitcoin на момент написання новини становив 2,12%.

Окрім Bitcoin зростають також і інші криптовалюти — Ethereum (+5,10%), XRP (+2,38%), Cardano (+4,03%) і Dogecoin (+1,3%).

Як повідомляв Укрінформ, раніше Ілон Маск заявив, що компанія Tesla Inc. знову дозволить покупцям розраховуватися біткоїнами, коли майнінг криптовалют стане чистішим.

Читайте також: У Сальвадорі будуть майнити Bitcoin на вулканах

Він додав, що компанія продала тільки близько 10% своїх запасів криптовалюти, щоб "підтвердити, що біткоїни можна легко ліквідувати без зміни ринку".

Раніше вартість найпопулярнішої криптовалюти біткоїн впала на 7,4% після того, як гендиректор компаній Tesla й SpaceX Ілон Маск у Твітері опублікував мем із натяком на "припинення відносин" із біткоїнами.

Читайте також: Маск втратив $20 мільярдів після заяви про криптовалюту на комедійному шоу

17 травня вартість найпопулярнішої криптовалюти впала на майже 8% після того, як Маск у Твітері припустив, що його компанія Tesla може продати свої залишки біткоїнів.

Група хакерів Anonymous оголосила "війну" власнику компаній Tesla та SpaceX Ілону Маску через його надмірний вплив на курс криптовалюти біткоїн.

Біткоїн (Bitcoin) – найпопулярніша криптовалюта у світі, що становить найбільшу частку на цьому ринку. Це перша криптовалюта, представлена публічно, вона має найрозвиненішу інфраструктуру. Вважається, що саме біткоїн є законодавцем тенденцій у світі криптовалюти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-