Призначили нового голову правління Правекс банку

Призначили нового голову правління Правекс банку

Укрінформ
Наглядова рада Правекс банку ухвалила призначення Стефано Бурані головою правління банку з 11 червня. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі банку, що є в розпорядженні агентства.

Новий голова правління приступить до виконання своїх обов’язків після погодження його кандидатури Національним банком України. Бурані має понад 30 років досвіду роботи у групі «Інтеза Санпаоло», в тому числі він обіймав керівні посади в головному офісі та дочірніх банках групи: у Великобританії, Сінгапурі, Гонконзі, Китаї, Румунії та Чехії. Він закінчив з відзнакою університет «Ла Сапієнца» у Римі за спеціальністю економіка та ділове адміністрування. На посаді голови правління Бурані продовжить розвиток Правекс банку в роздрібному та корпоративному сегментах, впроваджуючи стратегію зростання бізнесу групи в країні.

Джанлука Корріас, який перебував на посаді голови правління Правекс банку з жовтня 2019 року, обійме нову важливу посаду в межах групи «Інтеза Санпаоло». До того часу Корріас у ролі радника голови правління та члена правління Правекс банку надасть підтримку та забезпечить ефективну передачу справ Бурані.

Читайте також: Двох службовців Правекс-банку судитимуть за привласнення 21 мільйона

Як повідомлялося, АТ «Правекс банк» працює на ринку України з 1992 року, з 2008 року він є частиною групи «Інтеза Санпаоло». Банк працює на території всієї країни та надає ввесь спектр банківських послуг роздрібним, корпоративним та інституційним клієнтам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-