Нафтогаз назвав фіксований річний тариф для населення

Нафтогаз назвав фіксований річний тариф для населення

Укрінформ
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» оголосила про переведення клієнтів на новий річний тарифний план «Фіксований».

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на ГК «Нафтогаз України», це відбудеться з 1 травня.

Ціна на газ від ГК «Нафтогаз України», яку компанія встановлює з 1 травня 2021 року і до 30 квітня 2022 року, становить 7,96 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

«Компанія запропонувала своїм клієнтам найвигіднішу ціну на газ серед постачальників на ринку», - наголошують у Нафтогазі.

Зазначається, що «Фіксований» тарифний план не передбачає жодних передплат. Як і раніше, клієнти мають сплатити лише за спожитий об’єм газу за фіксованою ціною до 25-го числа кожного місяця. Новий тарифний план доступний для отримувачів пільг та субсидій, уточнюють у компанії.

Читайте також: Вартість газу влітку буде вдвічі вищою, ніж у цей час торік - Нацбанк

Як повідомлялося, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ухвалила постанову, якою запроваджуються річні тарифи на газ із 1 травня 2021 року.

У період дії річного контракту ціну можна буде змінювати лише у бік зменшення. Збільшувати ціну в порівнянні з тією, яка буде встановлена станом на 25 квітня, неможливо. Разом із тим, постачальник зможе пропонувати будь-які інші продукти для споживачів. Окрім того, споживачі можуть змінювати постачальника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-