Реконструкція доріг стартувала в усіх регіонах — Кирило Тимошенко

Реконструкція доріг стартувала в усіх регіонах — Кирило Тимошенко

Велике будівництво
Укрінформ
Роботи з будівництва та реконструкції автодоріг за програмою "Велике будівництво" розпочалися вже в усіх регіонах України.

По це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час включення онлайн на форумі «Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст», передає кореспондент Укрінформу.

"Цього року продовжуємо будівництво. Уже зараз, думаю, якщо поїдете дорогами, трасами України, побачите, що в усіх регіонах уже почалася реконструкція доріг, найстаріших доріг, до яких не доходили дуже багато років", - сказав він.

Водночас Тимошенко додав, що серед "флагмантських" проєктів цього року відкриття Запорізького мосту та будівництво траси М-30.

Читайте також: Укравтодор планує оновити 250 кілометрів прикордонних доріг

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський раніше анонсував з'єднання західної і східної України трасою М-30. Планується, що новий маршрут М-30 Стрий - Ізварине об’єднає дві дороги міжнародного значення: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине. Загальна довжина траси становитиме 1392,3 км.

Читайте також: Міст у Запоріжжі будується небаченими темпами - Кирило Тимошенко

При цьому у 2021 році президентська програма також розширюється на кілька напрямків. Окрім будівництва доріг та соціальної інфраструктури, планується розбудова регіональних аеропортів, розвиток мережі швидкісних потягів та приміських експресів, початок "Великої реставрації" об'єктів культурної спадщини.

Фото: Кирило Тимошенко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-