Нацбанк проведе зустрічі з представниками МВФ та Світового банку

Нацбанк проведе зустрічі з представниками МВФ та Світового банку

Укрінформ
Національний банк у ході Весняних зборів МВФ та Групи Світового банку проведе ряд зустрічей з їх представниками.

Як передає Укрінформ, про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав голова Національного банку Кирило Шевченко.

"Днями розпочалися Весняні збори МВФ та Групи Світового банку, які цього разу присвячені відповіді міжнародної фінансової спільноти такому зухвалому виклику як пандемія Covid-19, що охопила весь світ. Ми з командою менеджменту НБУ, крім участі у офіційних заходах Весняних зборів, проведемо низку стратегічно важливих двосторонніх зустрічей", - написав Шевченко.

Він зазначив, що будуть проведені зустрічі з керівництвом та представниками Світового банку, МВФ, представниками Sveriges Riksbank, інвесторами. Обговорюватимуться як загальні питання, регіонально-економічний огляд, так і питання зміни клімату, партнерства з розвитку потенціалу "зелених" фінансів та інші проблеми.

Читайте також: У Нацбанку цього року очікують на два транші МВФ

Мета Весняних зборів – обговорення представниками центральних банків, міністерств фінансів та розвитку, менеджментом приватного сектору, громадськими та академічними колами питань глобального масштабу, стану світової економіки, зменшення бідності та перспектив економічного розвитку. Цьогорічні збори, які зазвичай проводяться у Вашингтоні, проходять у онлайн-форматі 5–11 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-