Укравтодор розпочав оновлення траси, яка з'єднує Львівщину і Волинь

Укравтодор розпочав оновлення траси, яка з'єднує Львівщину і Волинь

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) в рамках програми Президента "Велике будівництво" розпочало оновлення траси Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, яка з'єднує Львівську та Волинську області. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодор у Фейсбуці.

Зазначається, що траса Р-15 стала одним з перших у регіоні об'єктів президентської програми «Велике будівництво», на якій цьогоріч вже проходять дорожньо-ремонтні роботи.

«Ремонт автомобільної дороги Р-15 почали ще у 2017 році в рамках поточного середнього ремонту. На сьогодні маємо повністю відремонтовані 20 км на ділянці від міста Червоноград до міста Великі Мости. Наразі роботи ведуться на відрізку Острів – кордон Волинської та Львівської областей, а це 25-кілометрова ділянка», - повідомляють в Укравтодорі.

Для прискорення ремонту на дорозі працюють одночасно кілька бригад, які розпушують старе дорожнє покриття, проводять регенерацію основи з додаванням щебенево-піщаної суміші з цементом і влаштовують вирівнюючий шар асфальтобетонного дорожнього покриття.

На цей час заасфальтовані вже 9 км дороги. Одночасно здійснюється також облаштування узбіч і кюветів.

Протяжність дороги в межах Львівської області становить 62,4 км. Усю її планують відремонтувати вже цього року. Одночасно роботи на дорозі Р-15 ведуться також у Волинській області, де вже відремонтовано близько 48 км.

Читайте також: Укравтодор презентував трирічний план реформування галузі

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко раніше заявляв, що відновлення місцевих доріг є одним із пріоритетів на 2021 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-