Інформацію про «брудні» АЗС викладуть онлайн

Інформацію про «брудні» АЗС викладуть онлайн

Укрінформ
Держеколінспекція, територіальні та міжрегіональні підрозділи якої у тестовому режимі працюють із системою оперативного взаємного сповіщення, невдовзі оприлюднить результати перевірок про порушення на АЗС та АЗГС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держекоінспекції.

"Наразі всі територіальні та міжрегіональні підрозділи Держекоінспекції працюють із системою у тестовому режимі без оприлюднення результатів перевірок. Найближчим часом Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства забезпечить ліцензію на користування цим програмним продуктом для працівників ДЕІ за допомогою персонального ЕЦП. Після цього відповідна інформація про порушення на АЗС та АЗГС буде доступна для громадян за посиланням http://uvaga.gov.ua/uk/Main/Category/Category», - повідомив голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований.

Читайте також: СБУ викрила оборудку з реалізації неякісних нафтопродуктів на 240 мільйонів

Посадовець також зауважив, що протягом січня-лютого ДЕІ винесла 193 рішення про приведення паливно-мастильної продукції до встановлених вимог, за невиконання яких наклала 2,6 млн грн штрафних санкцій.

Читайте також: Літр пального на АЗС може здорожчати більш як на гривню - експерти

«Зараз Держекоінспекція за дорученням Прем’єр-міністра посилює контроль за якістю пального на АЗС. Проводяться позапланові перевірки, під час яких здійснюється контроль відповідності паспортів якості пального вимогам технічного регламенту», - додав Мальований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-