Центренерго запустило продаж електроенергії невеликими лотами

Центренерго запустило продаж електроенергії невеликими лотами

Укрінформ
ПАТ «Центренерго» усунуло перешкоди у придбанні електроенергії невеликими покупцями та оголосило на 18 березня 2021 року аукціон із продажу невеликих лотів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті компанії.

«ПАТ «Центренерго» запрошує потенційних партнерів до участі в аукціоні на ТБ «Українська енергетична біржа» для придбання електроенергії невеликими лотами за вигідною ціною. Попередня практика продажу електроенергії ПАТ «Центренерго» тільки значними обсягами позбавляла можливості купівлі споживачів, що не належать до великих трейдерів чи фінансово-промислових груп. Відтепер будь-які перешкоди усунуті, а купівля електроенергії ПАТ «Центренерго» доступна усім компаніям без винятку», - йдеться в повідомленні.

Вихід «Центренерго» на «Українську енергетичну біржу» запланований на четвер, 18 березня о 14:00.

Читайте також: Нове керівництво Центренерго ставить під сумнів звітність компанії за четвертий квартал 2020 року

Як повідомляв Укрінформ, 29 грудня 2020 року «Центренерго» провело резонансний аукціон з продажу 3,27 млн МВт-год з терміном поставки в січні-березні 2021 року. Весь обсяг електроенергії було продано трейдеру «Юнайтед Енерджі» - компанії з оточення Ігоря Коломойського.

Наприкінці лютого 2021 року Фонд державного майна України повністю змінив склад Дирекції ПАТ «Центренерго», призначивши 8 топменеджерів компанії на чолі з в.о. генерального директора Юрієм Власенком.

Після зміни керівництва компанії стало відомо, що позитивні результати фінансової діяльності ПАТ «Центренерго» за четвертий квартал 2020 року викликають сумніви, оскільки контракт з ТОВ «Юнайтед Енерджі», ймовірно, виконаний не більше, ніж на 3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-