Фонд гарантування поновлює виплати вкладникам двох банків

Фонд гарантування поновлює виплати вкладникам двох банків

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб із 19 березня продовжує виплати відшкодування вкладникам Златобанку і банку "Капітал" в межах 200 тисяч гривень.

Відшкодування коштів вкладникам проводиться через відділення банків - агентів Фонду, підключених до Автоматизованої системи виплат Фонду, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Фонду гарантування.

Як йдеться у повідомленні, поновлення виплат вкладникам Златобанку стало можливим після відновлення Фондом контролю над цим банком та запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про перебування АТ «Златобанк» в процедурі припинення під контролем уповноваженої особи, якій Фонд делегував свої повноваження ліквідатора банку.  

"Це стало можливим після відновлення фондом контролю над цим банком та поновлення запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про перебування ПАТ АКБ «Капітал» в процедурі припинення під контролем уповноваженої особи, якій фонд делегував свої повноваження ліквідатора банку", - зазначили у Фонді гарантування. 

Читайте також: Фонд гарантування відновлює виплати вкладникам Банку Велес

У Фонді нагадали, що для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до будь-якого із визначених банків-агентів з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу.

Як повідомляв Укрінформ, Національний банк вирішив ліквідувати Златобанк у травні 2015 року. 29 жовтня 2015 року за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб НБУ ухвалив рішення №753 про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «АКБ «Капітал».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-