У Дунайському пароплавстві підтвердили обшуки СБУ

У Дунайському пароплавстві підтвердили обшуки СБУ

Укрінформ
Обшуки, які Служба безпеки України провела 3 березня в адмінбудівлі Українського Дунайського пароплавства, стосувалися справи дочірньої компанії УДП.

Про це пресслужба ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство" повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Співробітники управління СБУ Одеської області проводять обшуки на підприємстві через розслідування справи щодо дочірньої компанії BSC Business Shipping Company. Обшуки проводяться на підставі ухвали Приморського райсуду Одеси", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Українське Дунайське пароплавство створює всі необхідні умови для роботи представників правоохоронних органів. Співробітники компанії надають усю запитувану інформацію.

Читайте також: Справа на $90 мільйонів: Саакашвілі розповів, що шукає НАБУ у Дунайському пароплавстві

Водночас, йдеться у коментарі, "подібні дії представників СБУ виглядають перебільшеними та недоцільними у поточній ситуації – УДП відкрите та готове до співпраці".

Крім того, на думку адміністрації УДП, дії правоохоронців шкодять виконанню програми Президента Володимира Зеленського щодо залучення іноземних інвесторів та партнерів, мікроклімату всередині компанії, перешкоджають роботі, негативно впливають на ділову репутацію та імідж підприємства, а також "завдають матеріальної шкоди пароплавству, що у свою чергу вже унеможливило виплату заробітних плат співробітникам та морякам".

УДП має намір звернутися до Кабміну, Міністерства інфраструктури України, Офісу Президента та центрального керівництва СБУ для пошуку цивілізованих шляхів співпраці. УДП будує відносини з правоохоронними органами України на принципах відкритості, прозорості та конструктиву, підсумували в ПрАТ "УДП".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-