Звинувачували у розтраті 492 мільйонів: ВАКС виправдав ексдиректора запорізького комбінату

Звинувачували у розтраті 492 мільйонів: ВАКС виправдав ексдиректора запорізького комбінату

Укрінформ
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін виправдувальний вирок Заводського районного суду Запоріжжя щодо колишнього директора Запорізького титано-магнієвого комбінату Володимира Сивака.

Про це повідомляє у Телеграмі Центр протидії корупції, передає Укрінформ.

«Апеляційна палата ВАКС залишила без змін виправдувальний вирок Заводського районного суду Запоріжжя щодо колишнього директора Запорізького титано-магнієвого комбінату Володимира Сивака, який керував підприємством в інтересах олігарха Дмитра Фірташа. Рішення ухвалили головуюча суддя Інна Калугіна, судді Даниїла Чорненька і Олександр Семенников. При цьому суддя Чорненька висловила окрему думку. Ймовірно, вона не згодна з рішенням”, - йдеться у пості.

Як повідомлялось, детективи НАБУ підозрювали Володимира Сивака у розтраті коштів підприємства в сумі 492 млн грн. 29 травня 2019 року у Заводському районному суді Запоріжжя оголосили виправдувальний вирок Сиваку.

Читайте також: Group DF Фірташа судитиметься з Кабміном через нового директора ЗТМК

У грудні 2018 року Запорізький титано-магнієвий комбінат, який належав олігарху Дмитру Фірташу, через суд повернули державі.

У березні 2019 року Касаційний господарський суд у складі Верховного суду повернув на новий розгляд справу про повернення заводу у власність держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-