У серпні ціна на газ для населення зросте – Нафтогаз

У серпні ціна на газ для населення зросте – Нафтогаз

Укрінформ
"Нафтогаз України" встановив ціну на газ для населення в серпні на рівні 3,24 грн за куб. м, що на 0,27 грн/куб.м вище, ніж місяцем раніше.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії

"Серпнева ціна на природний газ для побутових клієнтів ГК "Нафтогаз України" становить 3,24 грн/куб.м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки) в рамках тарифу "Місячний". Ціна газу зросла на 0,27 грн/куб.м через те, що ринок входить у сезон високих цін, який зазвичай настає з наближенням опалювального періоду", – заявили в Нафтогазі.

У компанії повідомили, що із завершенням дії режиму ПСО (Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу) компанія публікуватиме ціни в рамках тарифу "Місячний" на початку місяця споживання.

Читайте також: Ціни на газ залишаться низькими навіть в опалювальний сезон – Нафтогаз

Нафтогаз пояснив, що тариф "Місячний" – перший тариф, який компанія пропонує своїм клієнтам. Наразі всі побутові клієнти автоматично переведені на цей тариф. Він передбачає пост-оплату за спожитий газ.

Згідно з тарифом, споживачі можуть зекономити 1% від загального рахунку за газ, якщо клієнт сплачуватиме за спожитий ресурс до 15 числа місяця, наступного за місяцем споживання через особистий кабінет my.gas.ua та чат-бот GASUA.

До 1 серпня ціна газу для побутових клієнтів компанії була єдиною та публікувалася лише після 22 числа місяця споживання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-