Голів митниці та податкової обиратимуть на конкурсі після карантину

Голів митниці та податкової обиратимуть на конкурсі після карантину

Укрінформ
Після закінчення карантину буде проведено конкурси на посади голів Державної податкової, митної та аудиторської служби.

Про це на брифінгу сказав міністр фінансів Сергій Марченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На посаду голови Державної аудиторської служби було призначено Генадія Пліса, він є фаховою людиною, яка має досвід у сфері фінансового контролю. Керівником Державної податкової служби призначено Олексія Любченка. Призначення йде шляхом укладення контракту на період карантину",- сказав Марченко.

Він висловив сподівання що керівники цих служб зможуть сформувати команди та забезпечити виконання завдань поставлених перед ними. Окрім того, керівник ДПС матиме нагоду через 10 днів представити свій комплексний план щодо виконання тих завдань, які перед ним стоять. Також податкова буде звітувати кожен місяць про свою роботу.

"Після завершення карантину будуть проведені конкурси, ці керівники, які призначені тимчасово теж зможуть подаватись",- сказав Марченко.

Він також зазначив, що найближчим часом буде призначено керівника Державної митної служби, однак поки тимчасове виконання обов'язків покладено на Ігоря Муратова.

"Це досвідчений митник, який може в цей період виконувати покладені на нього зобов'язання",- підкреслив міністр.

Читайте також: Кабмін призначив Олексія Любченка головою Податкової

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністр призначив Олексія Любченка головою Державної податкової служби. Любченко у 1999-2003 роках працював першим заступником голови податкової адміністрації в Кіровоградській області, а у 2003-2005 роках очолював податкову адміністрацію Черкаської області. Він був і заступником голови Кіровоградської ОДА. У 2009-2011 роках Любченко обіймав посаду заступника голови Державної податкової адміністрації. У 2012−2014 роках був помічником народного депутата Віктора Тимошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-