У Мінфіні розподілили обов'язки між заступниками міністра

У Мінфіні розподілили обов'язки між заступниками міністра

Укрінформ
У Міністерстві фінансів розподілили обов’язки між керівництвом відомства.

Про це повідомляє пресслужба міністерства.

"Наказом міністра фінансів Сергія Марченка 6 квітня 2020 року затверджено розподіл обов’язків між керівництвом відомства", - йдеться у повідомленні.

На посаді першого заступника міністра Денис Улютін відповідатиме за міжбюджетні відносини (державний та місцеві бюджети), фінансування безпеки і оборони, органів прокуратури та окремих правоохоронних органів, виконання національних програм співробітництва Україна-НАТО. Роман Єрмоличев, який до призначення заступником міністра очолював Департамент видатків бюджету гуманітарної сфери, в якості заступника відповідатиме за профільний напрям, а також видатки соціальної сфери та органів влади. Василь Шкураков надалі відповідатиме за формування і реалізацію боргової політики, створення системи управління фіскальними ризиками, надходження до державного бюджету від державних підприємств. До повноважень Юрія Гелетія віднесені сфери фінансової політики, міжнародних фінансових проєктів, пробірного контролю і лотерей. Світлана Воробей відповідатиме за формування та реалізацію Міністерством фінансів податкової та митної політик, а також верифікацію державних виплат.

Читайте також: Мінфін сподівається отримати від МВФ додатково до 5 млрд дол.

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня 2020 року Верховна Рада України призначила Сергія Марченка на посаду міністра фінансів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-