Фонд гарантування повторно виставив на торги стадіон

Фонд гарантування повторно виставив на торги стадіон "Чорноморець"

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж нежитлові будівлі центрального стадіону «Чорноморець», що розміщуються в Одесі за 733 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"10 жовтня 2019 р. відбудеться голландський аукціон з продажу нежитлових будівель центрального стадіону «Чорноморець», що розміщуються в Одесі за адресою вул. Маразліївська, 1/20, та прав вимоги за договорами, що укладені з юридичними особами у кількості 40 шт. Усі активи перебувають на балансі АТ «Імексбанк». Початкова ціна реалізації – 733 250,38 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що загальна площа нежитлової нерухомості, розміщеної в історичному центрі Одеси, що продається єдиним лотом - 80 289 м кв. Стадіон «Чорноморець» - найбільший на півдні України! Комплекс будівель та споруд є унікальним спортивним об'єктом та включає в себе: спортивну частину стадіону: чаша стадіону з футбольним полем, VIP-ложі, допоміжні приміщення, бізнес-центр з рестораном загальною площею 10 757,90 м кв., фітнес-центр загальною площею 4 300,00 м кв., готель загальною площею 9 817,00 м кв., підземний паркінг та інші будівлі та приміщення згідно з його технічним паспортом.

Остання повна реконструкція стадіону відбулася 2011 року. Стадіон «Чорноморець» дозволяє розмістити на трибунах понад 34 000 осіб. Значна частина трибун захищена від опадів.

Читайте також: Фонд гарантування ліквідував Старокиївський Банк

Як повідомляв Укрінформ, ФГВФО отримав стадіон "Чорноморець" як заставу по кредитах, які видав збанкрутілий "Імексбанк". Це чергова спроба ФГВФО продати зазначені об'єкти. За кілька місяців до визнання "Імексбанку" неплатоспроможним з нього були виведені високоліквідні застави, а єдиним забезпеченням за договорами на суму 8,3 млрд грн став футбольний стадіон "Чорноморець". Раніше Фонд гарантування вже намагався декілька разів продавати стадіон, однак покупців так і не знайшлося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-