Укртрансгаз продіагностував об’єкти ГТС перед початком опалювального сезону

Укртрансгаз продіагностував об’єкти ГТС перед початком опалювального сезону

Укрінформ
АТ "Укртрансгаз здійснив 68% обстежень газотраспортної системи (ГТС) на 100 млн грн. Всього до кінця року очікується виконання 100% запланованих робіт з діагностування загальною вартістю 148 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба АТ "Укртрансгаз".

"Укртрансгаз" виконав робіт з діагностування ГТС на 100 млн грн. Цю частину обстежень було завершено в рамках підготовки об’єктів ГТС до осінньо-зимового періоду 2019/2020, що дозволить попередити аварії та запобігти нештаним ситуаціям під час високонавантажених режимів функціонування ГТС. Виконання робіт відбувається за графіком", - йдеться у повідомленні.

Серед робіт з діагностування на 2019 рік Укртрансгаз виконує діагностику обладнання лінійної частини магістральних газопроводів, компресорних станцій та підземних сховищ газу. Окрім того, технічний огляд контрольно-вимірювальних приладів, автоматики та електротехнічного устаткування.

Читайте також: Укртрансгаз в рамках анбандлінгу з наступного року відокремить Оператора ГТС

Компанія також діагностує вантажопідіймальні машини та ємності, що працюють під тиском. Серед інших досліджень – обстеження і паспортизація будівель і споруд, контроль витоків природного газу в атмосферу, еколого-технічне обстеження об'єктів, атестація робочих місць та санітарно-технічна паспортизація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-