Гончарук анонсував підготовку до великої приватизації

Гончарук анонсував підготовку до великої приватизації

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук озвучив план діяльності уряду на найближчі два тижні серед них - підготовка до великої приватизації.

Про це він сказав під час зустрічі Президента Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради, урядом і правоохоронними органами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Серед важливих термінових завдань на найближчі два тижні: підготовка до візиту МВФ, до переговорів по транзиту газу, підготовка до роботи над Державним бюджетом - 2020, підготовка реформ в управлінні державними активами та великої приватизації. Також - запуск інструментів зі стимулювання енергоефективності: йде зима — досить опалювати космос. Нам треба з цим щось робити — менше втрачати, менше витрачати газу та грошей”, - сказав Гончарук.

Читайте також: Уряд ліквідував Департамент захисту економіки Нацполіції - Гончарук

Як повідомлялось, в. о. голови Фонду державного майна України (ФДМУ) Віталій Трубаров заявив, що велика приватизація може поновитися вже кінця 2019 року, а завершитися — впродовж найближчих п’яти років.

Бюджетний розпис, складений у січні відповідно до Державного бюджету на 2019 рік, передбачає 17,1 млрд грн надходжень від приватизації у поточному році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-