Уряд планує затвердити стратегію управління держборгом до 2022 року

Уряд планує затвердити стратегію управління держборгом до 2022 року

Укрінформ
Кабмін планує на засіданні у середу схвалити проект постанови про затвердження середньострокової стратегії управління державним боргом на 2019―2022 роки.

Як зазначено у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, доповідатиме з цього питання міністр фінансів Оксана Маркарова.

Міністр соціальної політики Андрій Рева ініціюватиме внесення зміни до порядку призначення пенсій деяким категоріям осіб. Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак - затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для відновлення обʼєктів транспортної інфраструктури зони відчуження.

Уряд також може затвердити порядок здійснення перерахунку вартості послуги з управління багатоквартирним будинком за період її ненадання, надання невідповідної якості, а також порядок проведення інвентаризації земель.

У порядку денному засідання — внесення змін до порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, зміни до порядку вʼїзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Читайте також: Реформа Укроборонпрому: Гройсман і радник США почали предметні переговори

Маркарова ініціюватиме розгляд питання акціонерного товариства “Державний ощадний банк України” та акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк України”.

Перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів запропонує колегам ухвалити рішення про надання гуманітарної допомоги Єменській Республіці.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик представить концепцію державної економічної програми поводження з відпрацьованим ядерним паливом вітчизняних атомних електростанцій на період до 2024 року.

Урядовці також мають погодити списання низки об’єктів державної власності. Вони розглядатимуть питання про передислокацію кораблів, катерів та суден забезпечення Військово-Морських Сил Збройних Сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-