Аеропорт

Аеропорт "Київ" відкрив новий простір терміналу "А"

Фото
Укрінформ
Столичний аеропорт "Київ" значно розширив площу і збільшив паркінг аеропорту на 40%.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"Термінал «А» був збудований до чемпіонату Євро-2012 та відкритий 17 травня 2012 року. Площа терміналу становила 14 200 кв. м. Наразі площа Терміналу «А» збільшилась на 9 500 кв.м і зараз становить 23 700 кв.м. Відтепер в аеропорту вдвічі збільшиться пропускна спроможність, тим самим покращиться сервіс і комфорт для подорожуючих.

Для здійснення прикордонного контролю збільшено кількість прикордонних нарядів та створено нові робочі місця", - йдеться у повідомленні.

На першому поверсі нового крила терміналу буде 20 стійок реєстрації і 9 пунктів нагляду за авіаційною безпекою. У новому крилі терміналу відкриється великий магазин Duty Free, кафе WOG, ресторан іспанської кухні Bellota, ресторан Varenik Fly з українськими стравами, фаст-фуд Market Plaza.

Читайте також: МАУ запускає пряме сполучення Київ – Ізмір з 15 червня

Крім того, на привокзальній площі перед новим крилом Терміналу «А» побудовано новий паркінг на 135 паркомісць, це збільшить паркінг аеропорту майже на 40%.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" найближчим часом вже очікують на збільшення пасажиропотоку та у повній мірі готові до здійснення прикордонних операцій.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-