Попит на нові комерційні авто у квітні знизився на 28%

Попит на нові комерційні авто у квітні знизився на 28%

Укрінформ
На українському ринку нових комерційних автомобілів у квітні 2019 року реалізовано 858 авто, що на 28% менше, ніж у квітні минулого року.

Про це повідомляється на сайті асоціації українських автовиробників Укравтопром.

"В Україні продовжує падати попит на нові комерційні авто. Квітневий попит на нові комерційні автомобілі в Україні зменшився на 28% і становить 858 машин", - йдеться у повідомленні.

Усього за чотири місяці 2019 року в Україні було поставлено на облік 3398 комерційних автомобілів, що на 16% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

В Укравтопромі зазначають, що найкращий результат у квітні показала французька марка Renault, 220 нових автомобілів якої поповнили український парк вантажних та спеціальних автомобілів. При цьому Renault поліпшила свій результат річної давності на 15 відсотків.

Найбільшими втратами у цьому сегменті автомобільного ринку відзначилася марка Citroen, яка займала роком раніше перший рядок рейтингу. Знизивши відносно торішнього квітня реалізацію своїх машин майже в 9 разів, Сітроен опустився на десяте місце рейтингу.

Читайте також: Автовиробництво у І кварталі скоротилося на понад 15% - експерти

Як повідомляв Укрінформ, за даними асоціації "Укравтопром", у квітні 2018 року в Україні було реалізовано 1187 нових комерційних автомобілів, що на 30% більше ніж у квітні 2017 року. Всього за січень — квітень 2018 року в Україні було реалізовано 4060 нових комерційних автомобілів, у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року попит на нові комерційні автомобілі зріс майже на чверть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-