Наглядові ради держбанків: Маркарова нагадала про останній день подачі документів

Наглядові ради держбанків: Маркарова нагадала про останній день подачі документів

Укрінформ
Останній день подачі документів на посади незалежних членів наглядових рад АТ КБ "ПриватБанкК", АТ "Ощадбанк ", АТ «Укрексімбанк» спливає 25 квітня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова.

"25 квітня останній день подачі документів на посади незалежних членів наглядових рад Ощадбанку, Ексімбанку та ПриватБанку. Незважаючи на те, що обрані для цього HR компанії вже отримали подання від великої кількості кандидатів та кандидаток, Мінфін зацікавлений в тому, щоб конкуренція була максимально можливою", - написала Маркарова.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці березня Кабінет міністрів схвалив HR компанії з відбору персоналу для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядових рад АТ «Ощадбанк», АТ «Укрексімбанк» та АТ КБ «ПриватБанк». Ці компанії були відібрані за результатами конкурсів, які Мінфін оголосив 7 березня 2019 року. Конкурсна комісія з відбору компаній була затверджена наказом Мінфіну від 5 березня 2019 р. № 101. До її складу увійшли представники Міністерства фінансів та міжнародних організацій.

Читайте також: У Зеленського заперечують причетність до рішень судів у справах ПриватБанку

За результатами конкурсів переможцем для АТ «Ощадбанк» визначено ТОВ «Педерсен Енд Партнерс», для АТ «Укрексімбанк» – ТОВ «Уорд Хауел Україна», для АТ КБ «ПриватБанк» – ТОВ «Телент Едвайзорс».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-