Уряд знайде рішення для диверсифікації ринку нафтопродуктів - Гройсман

Уряд знайде рішення для диверсифікації ринку нафтопродуктів - Гройсман

Укрінформ
Уряд шукатиме рішення для подальшої диверсифікації ринку нафтопродуктів і зменшення залежності в цій сфері від Білорусі та Росії.

Про це у ефірі програми "Свобода слова" на ICTV сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас ринок достатньо диверсифікований, але ми, зрозуміло, ще певною мірою залежні від Білорусі, наприклад. Ми знайдемо рішення, яке дозволить вийти з ситуації з мінімальними втратами. Це непросте завдання, але ми його вирішимо”, - наголосив Гройсман.

Він додав, що в Росії є одне завдання - “поставити нас на коліна”. “Це не стосується нашого ставлення до Росії, це стосується їхнього ставлення до нас. Вони вважають, що ми маємо бути бідними, сірими і голодними, а вони годуватимуть нас подачками. Це їхній імперський погляд", - сказав Гройсман.

Читайте також: Білорусь обмежила експорт бензину через погану якість російської нафти

Як повідомлялося, минулого тижня РФ заборонила експорт нафти і нафтопродуктів до України. А вчора Білоруська нафтова компанія тимчасово обмежила експорт нафтопродуктів у зв'язку з погіршенням якості нафти.

Фото: twitter.com/vgroysman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-