Платники податків вклали 155 мільярдів, щоб врятувати Приватбанк — Омелян

Платники податків вклали 155 мільярдів, щоб врятувати Приватбанк — Омелян

Укрінформ
Платники податків віддали у Приватбанк понад 155 млрд гривень, аби врятувати його вкладників й після рішення суду про незаконність націоналізації банку всі гроші знову пішли у руки колишніх власників.

Про це написав міністр інфраструктури Володимир Омелян у Facebook.

“Щоб врятувати кошти вкладників, платники податків вклали у Приватбанк понад 155 млрд грн! Вітаю, одним сьогоднішнім рішенням суду це вже знову в руках колишніх власників. Більше Не державне!”, - зазначив Омелян.

Водночас міністр нагадав, що кандидат у Президенти Володимир Зеленський у своєму “фільмі-виборчій програмі “Слуга Народу-3” показував, як щасливий український народ несе останні заощадження, щоб розрахуватися з боргами держави, утвореними популістами і злодіями”, додавши, що то був не жарт.

“Хлопця ще не обрали, а українці вже заплатять!” - переконаний урядовець.

Разом з тим, він нагадав, що, крім рішення про визнання незаконною націоналізацію Приватбанку, окружний адмінсуд Києва сьогодні зупинив “прозорий конкурс з обрання фахового керівника митниці”.

Читайте також: Нацбанк оскаржить рішення суду щодо ПриватБанку

Як повідомлялося, окружний адміністративний суд міста Києва у четвер, розглянувши у судовому засіданні справу за позовом бізнесмена Ігоря Коломойського до НБУ, Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав незаконною націоналізацію Приватбанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-