Кабмін оскаржить рішення суду про припинення конкурсу на голову митниці

Кабмін оскаржить рішення суду про припинення конкурсу на голову митниці

Укрінформ
В уряді мають намір оскаржувати рішення Окружного адміністративного суду міста Києва щодо припинення конкурсу на обрання керівника митної служби.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"Прозора митниця дещо відкладається. Окружний Адміністративний суд міста Києва заборонив вчиняти будь-які дії по проведенню конкурсу по митниці. Ну що ж, а хто говорив, що буде легко? Звісно, уряд буде оскаржувати це рішення про заборону рухатись далі. А по суті позову не знаю, коли буде розгляд", - написав Нефьодов.

Він додав деталі щодо претензій депутата, за позовом якого суд призупинив проведення конкурсу.

Читайте також: У Мінфіні вважають зупинку конкурсу на посаду керівника митної служби необґрунтованою

"З усної критики автора позову депутата Андрія Антонищака я зрозумів, що, на його думку, до конкурсу допустили когось, хто не має необхідних 7 років керівного стажу. Дивлячись на шорт-лист фіналістів, важко повірити, що це може бути правдою", - зазначив перший заступник міністра.

Як відомо, Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення позову народного депутата Андрія Антонищака щодо зупинення дії розпорядження уряду про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби. 17 квітня суд задовольнив відповідну заяву про забезпечення позову і зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів України «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Голови Державної митної служби». Окрім цього, суд заборонив Комісії з питань вищого корпусу державної служби вчиняти дії з проведення відповідного конкурсу на підставі зазначеного розпорядження Кабінету міністрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-