У НБУ пояснили, як іноземній платіжній системі розпочати діяльність в Україні

У НБУ пояснили, як іноземній платіжній системі розпочати діяльність в Україні

Укрінформ
Іноземній міжнародній платіжній системі, щоб розпочати діяльність в Україні, необхідно подати ряд документів до Національного банку.

Про це повідомляє прес-служба НБУ на своїй сторінці у Facebook.

"Для узгодження умов та порядку діяльності міжнародної платіжної системи в Україні до Національного банку необхідно подати такі документи: заяву про узгодження умов та порядку діяльності, анкету, копії реєстраційних документів платіжної організації та інформаційну довідку або копії документів, що регламентують порядок роботи міжнародної платіжної системи", - йдеться в повідомленні.

У Нацбанку зазначають, що для узгодження умов та порядку діяльності міжнародної платіжної системи в Україні до Національного банку може звернутися: платіжна організація іноземної міжнародної платіжної системи, її представництво в Україні, уповноважена іноземна установа, розрахунковий банк іноземної міжнародної платіжної системи в Україні.

Читайте також: НБУ цьогоріч 23 рази надавав правоохоронцям доступ до інформації

Регулятор приймає рішення про можливість реєстрації платіжної системи протягом 60 робочих днів після отримання повного пакета документів, що відповідає всім встановленим вимогам.

Як відомо, законодавство України передбачає діяльність в Україні внутрішньодержавних та міжнародних платіжних систем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-