Мінагро презентує освітній проект з підготовки аграрних менеджерів

Мінагро презентує освітній проект з підготовки аграрних менеджерів

Відео
Укрінформ
Міністерство аграрної політики та продовольства України презентує новий освітній проект “Агрокебети” з підготовки менеджерів нового зразка для аграрного бізнесу.

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики у Facebook.

“За підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України запроваджено новий прогресивний освітній проект “Агрокебети”. Мета – повністю реформувати аграрну освіту України. Передові аграрні компанії об’єдналися, щоб запустити магістерську програму з підготовки 50 менеджерів нового зразка для агробізнесу”, - йдеться у повідомленні.

У відеозверненні в.о. міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева розповіла, що одна з найбільших проблем українського агробізнесу – це дефіцит високоякісних фахівців, які могли б працювати не лише в топ-менеджменті компанії, а й у середній ланці.

«І ось саме підготовка таких високоякісних фахівців на сьогодні має стати одним за найперших завдань не тільки для агробізнесу”, - зазначила Трофімцева.

Читайте також: Торік 96% ягідників були закладені завдяки держпідтримці - Мінагро

Вона повідомила, що програма “Агрокебети” пропонує поєднання практичних знань з теоретичними, надає можливість студентам поспілкуватись із найкращими фахівцями аграрної галузі і бути задіяними безпосередньо в роботі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-