Фонд держмайна планує у квітні виставити «Центренерго» на конкурс

Фонд держмайна планує у квітні виставити «Центренерго» на конкурс

Укрінформ
Фонд державного майна планує у квітні 2019 року виставити «Центренерго» на конкурс.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав в. о. голови ФДМУ Віталій Трубаров.

"Фонд державного майна разом з інвестиційним радником Ernst & Young продовжує роботу з підготовки «Центренерго» до продажу». Плани щодо приватизації цього активу незмінні, і в квітні ми повторно виставимо «Центренерго» на конкурс", - йдеться в повідомленні.

Трубаров зазначив, що сьогодні Урядовий комітет з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності погодив проект розпорядження КМУ «Про затвердження планів розміщення акцій підприємств паливно-енергетичного комплексу». Йдеться про продовження строку розміщення акцій публічного акціонерного товариства «Центренерго» до 30 вересня цього року.

"Очікую, що на найближчому засіданні уряду дане питання буде проголосоване", - написав Трубаров.

Читайте також: Первомайську гідроелектростанцію готують до продажу

Як повідомляв Укрінформ, конкурс з продажу державного пакета акцій ПАТ "Центренерго" 13 грудня 2018 року не відбувся, оскільки учасники конкурсу - ТОВ "Укрдонінвест" та Виробниче унітарне підприємство "Нафтобітумний завод", не були допущені до участі через невідповідність документації вимогам законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-