Ryanair запускає нові рейси з Харкова та Одеси

Ryanair запускає нові рейси з Харкова та Одеси

Укрінформ
Найбільший лоукостер Європи Ryanair відкриває з Харкова та Одеси два нові напрямки - до Кракова та Вільнюса.

Про це повідомила у Facebook віце-прем’єр Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Як повідомляє avianews.com, на рейс Одеса-Краків Ryanair відкрив для туристів бронювання з 16 червня. Перший рейс до Катовіце запланований на 29 жовтня.

Як зазначили на спільному брифінгу голова Харківської ОДА Юлія Світлична та представники керівництва Ryanair, спершу почнуть виконувати рейс з Харкова до Кракова, повідомляє прес-служба ХОДА.

Рейси працюватимуть з червня та будуть цілорічними: компанія здійснюватиме перельоти двічі на тиждень. А вже у жовтні відриється наступний напрям: з Харкова до Вільнюса, рейси виконуватимуть також двічі на тиждень. Бронювання білетів до березня 2020 року вже відкрито.

За словами генерального директора Міжнародного аеропорту "Харків" Володимира Васильченка, відкриття рейсів авіакомпанії Ryanair з аеропорту "Харків" стало результатом тривалих переговорів.

Читайте також: Ryanair запускає новий рейс із України до Польщі

Як повідомляв Укрінформ, 12 березня аеропорт "Харків" прийняв перший прямий рейс італьянського лоукоста Ernest Airlines.

Нині аеропорт "Харків" приймає рейси чотирьох європейських лоукостерів. Минулого року перевезено 960 тис. пасажирів, план на 2019 рік - 1 млн 200 тис. пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-