Аеропорт

Аеропорт "Харків" і SkyUp відкрили чотири нові міжнародні рейси

Укрінформ
Міжнародний аеропорт "Харків" відкрив чотири нові міжнародні рейси у партнерстві з лоукост-авіакомпанією SkyUp.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Харківського аеропорту, що належить групі DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського.

Згідно з повідомленням, аеропорт "Харків" і SkyUp повідомили про відкриття нових рейсів до Барселони, Ларнаки, Ріміні та Кутаїсі.

Так, з 25 травня Харків і Барселона (Іспанія) будуть пов'язані прямим сполученням двічі на тиждень - щосереди і щосуботи, вартість квитків в одну сторону становитиме від 3 025 грн.

З 30 травня щотижня у четвер буде доступним напрямок до Ларнаки (Кіпр) за ціною від 2 346 грн в одну сторону.

З 2 червня щонеділі з Харкова можна буде літати в Ріміні (Італія), а щовівторка і щоп'ятниці - в Кутаїсі (Грузія). Ціна квитків на ці напрямки починається від 2 617 і від 2 210 грн відповідно.

Квитки на всі перелічені напрямки вже доступні на сайті авіакомпанії.

Як повідомлялося, 2 березня 2019 року Міжнародний аеропорт "Харків" відкрив регулярне щотижневе сполучення з Шарджею (Об'єднані Арабські Емірати). Маршрут Харків-Шарджа обслуговує сучасний лайнер типу Boеing 737-800 NG на 189 пасажирських місць. Повітряне судно постійно базуватиметься в аеропорту "Харків".

Міжнародний аеропорт "Харків" (МАХ), що входить до групи DCH, був побудований під час підготовки Харкова до проведення Євро-2012 у форматі приватно-державного партнерства. Інвестиції Ярославського в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, перевищили 107 млн ​​дол. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію аеродрому, що належить їй.

Читайте також: SkyUp відкриє чотири нові міжнародні рейси з Одеси

За 2018 рік пасажиропотік МАХ досяг рекордної позначки 962 тис. пасажирів. 2018 року аеропорт "Харків" відкрив 6 нових регулярних рейсів до Лондона, Відня, Дортмунда, Катовіце, Гданська і Вроцлава, а також сезонні рейси до Тбілісі, Батумі, Мілана, Барселони, Ріміні й Бургаса.

2019 року аеропорт Харкова відкриє нові міжнародні рейси до Кракова, Рима, Мілана і Баку, а на внутрішніх авіамаршрутах - переліт Харків-Одеса.

Загальна кількість вильотів у 2018 році досягла 4 653 і в 2019 році продовжить збільшуватися. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, - Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus, LOT, МАУ, SkyUp тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-