Гройсман сказав, що саме допоможе повернути заробітчан в Україну

Гройсман сказав, що саме допоможе повернути заробітчан в Україну

Укрінформ
Індустріальний розвиток України, створення нових робочих місць із достойною середньою зарплатнею у промисловості дозволить повернути українців з-за кордону і надасть їм нові можливості самореалізації та зайнятості.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

"У нас є багато речей, які треба зберігати та примножувати. Деякі з них хотіли б перейняти наші західні партнери. А в деяких треба змінювати систему. Все це разом дозволить повернути фахівців в Україну", - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман відповів Ляшку: Середня зарплата була $180, а сьогодні - $360

Він звернув увагу, що більшість процесів, які сьогодні відбуваються в Україні, — це складні речі, які не мають простих рішень. Саме тому нереальні обіцянки безвідповідальних політиків вирішити все "вже завтра" - це підрив довіри і до людей, і до країни в цілому. "Нам потрібна відповідальна політика і та якість життя, яка дає можливість себе реалізувати. Цього ми і прагнемо", - сказав Гройсман.

За його словами, за минулий рік в Україні збудовано та реконструйовано 1000 промислових об’єктів. Обсяг капітальних інвестицій перевищив 520 млрд грн. "Ми почали підвищувати мінімальну зарплату, підвищується реальна зарплата. І це ми на початку шляху. Тож можемо досягти більшого", - додав прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-