Посольство США привітало НБУ з перемогою у Central banking awards

Посольство США привітало НБУ з перемогою у Central banking awards

Укрінформ
Посольство США в Україні привітало Національний банк з отриманням нагороди від Central Banking за прозорість.

Про це диппредставництво повідомило у Twitter.

"Ми вітаємо успіхи України в очищенні банківського сектору, і з незалежним керівництвом Національний банк відіграє важливу роль у цій трансформації", - йдеться в привітанні Національному банку України з нагородою від Central Banking за прозорість.

Як відомо, у Лондоні, Велика Британія, 13 березня відбулася церемонія нагородження переможців Central Banking Awards 2019 від однойменного спеціалізованого міжнародного журналу (переможців Central Banking Awards назвали 23 січня). Нацбанк уперше в своїй історії отримав престижну міжнародну нагороду від топового профільного журналу Сentral banking. Щорічна нагорода Central banking awards складається з 26 категорій, 13 із яких відзначають успіхи та здобутки центральних банків світу, а інші 13 категорій – учасників фінансового ринку. Зокрема, обирають переможців у номінаціях: центральний банк року, економічні дослідження центральних банків, прозорість, управління резервами, управління готівковим обігом, управління ризиками, розвиток інфраструктури платежів та ринкових операцій.

Читайте також: За січень банки отримали понад 5 мільярдів прибутку - НБУ

За результатами 2017 року нагороду за прозорість отримав центральний банк Ірландії, за 2016-й переможцем став центральний банк Ізраїлю, за 2015-й – національний банк Чехії, а за підсумками 2014-го - центральний банк Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-