Справа на 200 мільйонів: суд вивчав договори про поставки газу на ОПЗ

Справа на 200 мільйонів: суд вивчав договори про поставки газу на ОПЗ

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва переніс на 14 березня розгляд справи щодо першого заступника голови правління "Нафтогазу" Сергія Переломи та першого заступника голови правління ОПЗ Миколи Щурікова.

Про це повідомляється на сторінці САП у Facebook.

"7 березня 2019 року в Шевченківському районному суді м. Києва у закритому судовому засіданні відбулося чергове засідання у справі про обвинувачення першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія Переломи та першого заступника головиправління ПАТ "Одеський припортовий завод" Миколи Щурікова у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України. Під час судового розгляду суд продовжив дослідження доказів сторони обвинувачення, а саме документів щодо обставин укладення та виконання протягом червня – листопада 2015 року договорів поставки природного газу на АТ "ОПЗ" за умисно завищеними від ринкових цінами", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд зобов’язав Одеський припортовий виплатити Укртрансгазу 441 мільйон

Наступне судове засідання призначено на 14:00 14 березня 2019 року.

У САП нагадали, що Переломі і Щурікову висунуто обвинувачення у розтраті майна ПАТ "Одеський припортовий завод" в особливо великих розмірах - йдеться про суму, що перевищує 200 млн грн. За клопотанням захисту судовий розгляд справи здійснюється в закритому судовому засіданні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-