Україна везе на виставку в Індію Ан-132-D та нове озброєння

Україна везе на виставку в Індію Ан-132-D та нове озброєння

Укрінформ
Українська делегація високого рівня відвідає міжнародну спеціалізовану виставку «АероІндія 2019», яка розпочнеться 20 лютого у місті Банаголор (Індія).

Участь у заході та подальшу двосторонню співпрацю обговорили перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський та посол Індії в Україні Партха Сатпатхі, повідомляє прес-служба РНБО.

“Українська делегація високого рівня відвідає міжнародну спеціалізовану виставку «АероІндія 2019», яка розпочнеться 20 лютого у м. Банаголорі (Індія). У рамках цього міжнародного заходу українська сторона планує представити транспортний літак Ан-132-D, який потенційно в майбутньому може повністю замінити парк Ан-32 ВПС Республіки Індія. Окрім цього, Ан-132-D здійснить два демонстраційних польоти”, - повідомляє прес-служба.

Читайте також: В Україні ремонтуватимуть та технічно обслуговуватимуть літаки Boeing

Також планується презентувати нову техніку та озброєння українського виробництва. Як повідомляється, Україна представить нову контрбатарейну РЛС, проект глибокої модернізації радарів, ракети для ЗРК С-125 «Печора» та інші оборонні продукти, яких потребують збройні сили Індії.

Як наголошують у Радбезі, на сьогодні Індія може розширити двосторонню співпрацю з Україною як країною-розробником високотехнологічного обладнання та озброєння, зокрема, газотурбінних двигунів для кораблів, авіадвигунів та сучасної броньованої техніки. Питання розширення напрямків кооперації також будуть обговорюватися під час зустрічей у рамках міжнародної виставки, повідомили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-