Гройсман запевняє інвесторів у стабільному розвитку країни

Гройсман запевняє інвесторів у стабільному розвитку країни

Укрінформ
Україна поступово, але впевнено розвивається, тому інвесторам не варто боятися вкладати гроші в нашу державу.

Про це Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав на 15 Щорічній інвестиційній конференції, організованій Dragon Capital у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Україна має величезний потенціал до зростання. І те, що демонструють сьогодні різноманітні сектори економіки, потреба в інвестиціях, зростання та достатньо непогана дохідність, підтверджує це. З іншого боку - структурні реформи мають змінювати на краще якість життя населення та забезпечувати підтримку, в тому числі, розвитку нашої економіки. Що стосується безпеки та справедливості, то тут варто говорити про те, що економіка почала зростання, відновлення", - сказав Гройсман.

За його словами, "є пріоритетом ріст економіки вище 5%". Для цього потрібні інвестиції. А щоб вони приходили, потрібно зрозуміти правила і гарантії безпеки цих інвестицій. Тому ключові позиції - проведення структурних реформ, сказав глава уряду.

Читайте також: Банківська система показує рекордні прибутки — Порошенко

Він нагадав, що влада починала з проведення змін у сфері освіти, медицини, пенсійної системи, децентралізації.

"Наше завдання - створити якісний бізнес клімат. І тут питання дерегуляції, розумної регуляції теж є нашим пріоритетом" ,- сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-