Інтерпайп відновив поставки зварних труб у США після тривалої перерви

Інтерпайп відновив поставки зварних труб у США після тривалої перерви

Укрінформ
Українська промислова компанія "Інтерпайп" відновила поставки зварних труб на американський ринок після тривалої перерви.

Про це повідомили в прес-службі Інтерпайп.

«В останні роки ми поставляли в США тільки безшовні труби. Початок продажів зварних труб у США - значний успіх нашої американської команди. Ми збудували відносини з лідерами ринку і уклали контракти. Повернення зварних труб Інтерпайп на американський ринок дозволить компанії мати більш диверсифікований продуктовий портфель і задовольняти більш широкий спектр запитів покупців », - повідомила заступник директора трубного дивізіону Інтерпайп Віра Смаль.

Повідомляється, що портфель замовлень на даний сортамент трубної продукції на 2018-2019 роки становить близько 10 тис. тонн.

Фахівцям дочірньої компанії North American Interpipe вдалося відновити відносини з великими дистриб'юторами зварних труб. Також укладено контракти з рядом нових клієнтів.

Відвантаження труб проводилася з заводу Інтерпайп НМТЗ.

Читайте також: В Україні розпочала роботу місія ЄС щодо виробництва м’яса птиці

Як відомо, Інтерпайп - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукція компанії постачається більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2017 році Інтерпайп реалізував 767 тис. тонн готової продукції. Географія продажів охоплює понад 60 країн світу. У компанії працюють 12 тис. співробітників.

Фото: сайт Інтерпайп

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-