АМПУ оголосила тендери на ремонт шести суден на понад 14 мільйонів

АМПУ оголосила тендери на ремонт шести суден на понад 14 мільйонів

Укрінформ
У рамках кампанії з ремонту спеціалізованого флоту філія Адміністрації морських портів України розмістила перші тендери на ремонт шести суден очікуваною вартістю 14,2 мільйона гривень.

Про це повідомляє АМПУ на своєму сайті.

"Філія «Днопоглиблювальний флот» ДП «АМПУ» розпочинає кампанію з ремонту спеціалізованого флоту. В електронній системі публічних закупівель Prozorro розміщені перші тендери на ремонт шести суден очікуваною вартістю 14,2 млн грн (без ПДВ). Загалом ремонтна компанія передбачає відновлення понад 20 суден", - ідеться у повідомленні.

Також зазначається, що після закінчення ремонтів флот філіалу АМПУ буде задіяний у проведенні днопоглиблювальних робіт на внутрішніх водних шляхах.

«Цьогоріч АМПУ планує виділити на ремонт флоту, отриманого від Державного підприємства «Укрводшлях», близько 150 млн грн. Ми запрошуємо українські та міжнародні компанії до участі у торгах. Відновлення спеціалізованої техніки значно збільшить можливості власного флоту АМПУ з проведення днопоглиблення на внутрішніх водних шляхах та в акваторіях морських портів»,— прокоментував початок тендерів керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Він додав, що цьогоріч філія «Днопоглиблювальний флот» планує провести роботи на річках Дніпро та Прип’ять загальним обсягом 1,2 млн кубометрів.

Наразі на балансі філії «Днопоглиблювальний флот» перебувають 26 плавзасобів днопоглиблювального, дноочищувального, трального флоту і допоміжних суден, переданих ДДПВШ «Укрводшлях» у 2018 році.

Читайте також: Суд визнав недійсним ще один договір АМПУ на днопоглиблення у портах

Спеціалісти філії «Днопоглиблювальний флот» здійснили попередню оцінку стану отриманого флоту та розробили ремонтні відомості, що передбачають виконання поточних, докових і класифікаційних ремонтних робіт. Ремонту потребують різні типи плавзасобів: буксири, земснаряди, кран.

Інформація про тендери на ремонт буксирних теплоходів «Шляховий-301», «Шляховий-303», дноочисного снаряду «ДС-61», судна для обслуговування плавучих знаків навігаційної обстановки «Опал», теплоходу «Пошуковий-1» та несамохідного корчепідіймального крана «КК-5» представлена в електронній системі Prozorro.

В АМПУ повідомляють, що у найближчих планах філії «Днопоглиблювальний флот» — проведення відкритих торгів на ремонт трьох земкараванів («Євген Колодочка», «Дніпровський-5», «Дніпровський-30») загальною очікуваною вартістю 110,75 млн грн (без ПДВ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-