Угода про ЗВТ з Ізраїлем набере чинності після ратифікації парламентами - Кубів

Угода про ЗВТ з Ізраїлем набере чинності після ратифікації парламентами - Кубів

Укрінформ
Рада України та Кнесет Ізраїлю мають ратифікувати Угоду про зону вільної торгівлі.

Про це на засіданні уряду сказав перший віце-прем’єр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Угода про зону вільної торгівлі має бути ратифікована Верховною Радою та Кнесетом Держави Ізраїль, через два місяці після обміну дипломатичними нотами щодо завершення процедури ратифікації Угода набере чинності. Тому хочу закликати усіх членів уряду в спілкуванні з народними депутатами наголосити на необхідності якнайшвидшої ратифікації угоди. Адже ринок Ізраїлю - це десятки мільярдів доларів, це ринок, який очікує на українські товари", - сказав Кубів.

Читайте також: Гройсман доручив активніше напрацьовувати угоду про ЗВТ з Туреччиною

Як відомо, перший віце-прем’єр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів та міністр економіки Держави Ізраїль Елі Коен 21 січня 2019 року підписали Угоду про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем. Дія Угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем не буде розповсюджуватись на території тимчасово окупованих внаслідок збройної агресії Російської Федерації Криму, міста Севастополя та окремих районів Донецької та Луганської областей до повного відновлення конституційного ладу держави Україна на них.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-